Τον γύρο των γερμανικών ΜΜΕ κάνει η είδηση του προπηλακισμού του προξένου στη Θεσσαλονίκη

Την είδηση της επίθεσης κατά του Γερμανού πρόξενου από Έλληνες διαδηλωτές αναμεταδίδουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Το θέμα βρίσκεται ψηλά στην γερμανική ειδησεογραφία.


«Η αστυνομία προσπάθησε να τον προστατεύσει νωρίτερα από οργισμένους διαδηλωτές: Θυμωμένοι Έλληνες στη Θεσσαλονίκη επιτέθηκαν στον Γερμανό πρόξενο Χέλσερ-Όμπερμαϊερ, πετώντας του μπουκάλια νερού» γράφει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έξω από τις εγκαταστάσεις συγκεντρώθηκαν περίπου 250 διαδηλωτές, γράφει το κείμενο. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «Μαζί να ρίξουμε τους ναζί». Λίγο αργότερα, μερικοί διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο, αναφέρει το πρακτορείο.

Η Ανέτε Γκροθ, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να «πληρώσουν την κρίση» οι Έλληνες εργαζόμενοι, αλλά «οι πλούσιοι»

«Στην Ελλάδα, η Γερμανία, παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους δωρητές, συχνά κατηγορείται για τα σκληρά μέτρα λιτότητας που η χώρα πρέπει να λάβει, προκειμένου να της δοθεί οικονομική βοήθεια» γράφει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφερόμενο στους χιλιάδες διαδηλωτές που κατέβηκαν στους δρόμους στη διάρκεια της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα.

Την είδηση αναμεταδίδουν πολλά γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους το Der Spiegel, η Sueddeutche Zeitung και η Frankfurter Allgemeine.

Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!