3 γυναίκες και ένα κοριτσάκι σκοτώθηκαν σε αγώνα αυτοκινήτων

Τραγωδία στην Τσεχία όταν αυτοκίνητο σε ερασιτεχνικό αγώνα ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τους θεατές.


Τρεις νεαρές γυναίκες και ένα 6χρονο κοριτσάκι που παρακολουθούσαν αγώνα αυτοκινήτων κοντά στην πόλη Ζλιν της Τσεχίας σκοτώθηκαν όταν ένα από τα αυτοκίνητα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε, με μεγάλη ταχύτητα, πάνω στους θεατές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ερασιτεχνικό αγώνα ταχύτητας που διεξαγόταν στο Ζλιν, περίπου 300 χιλιόμετρα ανατολικά της Πράγας.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιάνα Ματσαλίκοβα είπε ότι ένας από τους οδηγούς που συμμετείχαν στο ράλι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, διέσχισε μια απόσταση 100 μέτρων εκτός δρόμου και παρέσυρε τους θεατές, σκοτώντας τέσσερα άτομα.

Σε νοσοκομείο της περιοχής νοσηλεύονται άλλοι δύο θεατές, μια 62χρονη και ένας νεαρός άνδρας 21 ετών που παρασύρθηκαν επίσης από το αυτοκίνητο.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!