Συνεργάτες με IQ μεγαλύτερο του 140 αναζητά η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ

Ο υπουργός υγείας της ΠΓΔΜ Νίκολα Τοντόρφ αναζητά με αγγελία στις εφημερίδες των Σκοπίων επτά έως δέκα εξωτερικούς συνεργάτες, με βασική προϋπόθεση να έχουν δείκτη νοημοσύνης (IQ) μεγαλύτερο του 140!


Οι συνεργάτες αυτοί θα αποτελέσουν μέλη μίας νεοσύστατης Επιτροπής στο υπουργείο Υγείας σχετικά με αναλύσεις στον χώρο της Υγείας και θα αμείβονται με 50 έως 80 ευρώ έκαστος για μία με δύο συνεδριάσεις της Επιτροπής το μήνα.

Οι συνεργάτες, όπως αναφέρεται στην αγγελία, πρέπει να έχουν πιστοποιητικό από τον διεθνή οργανισμό Mensa, με το οποίο θα αποδεικνύεται ότι διαθέτουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Η αγγελία προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, κυρίως στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με επικριτικά σχόλια περί πολιτικής διακρίσεων από τον υπουργό Υγείας της ΠΓΔΜ, ενώ η είδηση μεταδόθηκε και από ξένα μέσα ενημέρωσης.

Σε ορισμένα σχόλια αναφέρεται ότι όσοι δεν έχουν τον δείκτη νοημοσύνης που ζητάει ο κ. Τοντόρφ «πρέπει να φέρουν στον βραχίονα κίτρινη κορδέλα».

Ο ίδιος ο υπουργός, απαντώντας στις επικρίσεις, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην αγγελία αυτή, σημειώνοντας ότι σκοπός του είναι η συγκρότηση μία ομάδας ικανότατων συμβούλων για να παρέχουν υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του χώρου της Υγείας στην ΠΓΔΜ.

Η Mensa είναι ένας διεθνής οργανισμός, στον οποίο για να γίνει κάποιος μέλος πρέπει να έχει δείκτη νοημοσύνης (IQ) που να τον κατατάσσει στο εξυπνότερο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού.

Ο μέσος δείκτης νοημοσύνης είναι 100.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!