Χάρτης πανικού από τη Τουρκία, για τα κοιτάσματα στη Κύπρο

Η Τουρκία είναι δύσκολο να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Κύπρος κατόρθωσε με κατάλληλους χειρισμούς να προχωρήσει στις έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο και να είναι έτοιμη να αρχίσει σύντομα την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων που έχουν εντοπιστεί.


Έχοντας πλέον "δεσμούς χρήματος και κέρδους" με το Ισραήλ, έχει καταφέρει να προσελκύσει τις μεγαλύτερες εταιρείες του πλανήτη για τις έρευνες και την εξόρυξη κοιτασμάτων από υπόλοιπα "οικόπεδα" που βρίσκονται υπό την κυριαρχία της.

Η Τουρκία αντιδρά και τις περισσότερες φορές το κάνει σπασμωδικά. Η στρατιωτική παρουσία που επιχείρησε πέριξ του οικοπέδου 12 , προσέκρουσε σε ναυτικές δυνάμεις όλων των μεγάλων χωρών που έχουν πλέον μεγάλα συμφέροντα να εξυπηρετήσουν στο θαλάσσιο χώρο της νοτιο-ανατολικής Μεσογείου.

Η προσπάθεια της Τουρκίας βέβαια δεν πρόκειται να σταματήσει. Οι χάρτες που κατά καιρούς δημοσιεύονται σε εφημερίδες της ,όπως η Hurriyet απλά αποδεικνύουν ότι το "ανατολίτικο πείσμα" δεν πρόκειται να ξεθυμάνει έτσι εύκολα.

Η Τουρκία απειλεί "θεούς, δαίμονες" και όλες τις εταιρείες που έχουν εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για να συνεργαστούν με την Κύπρο. Η Τουρκία και η κυβέρνηση του κ.Ερντογάν θα παίξει μέχρι τέλους ένα παιχνίδι εκβιασμών και πιέσεων που από την αρχή γνωρίζει ότι έχει χαμένο.

Αρκεί η κυπριακή πλευρά να εξακολουθήσει να "παίζει" με ψυχραιμία και σοβαρότητα.
 
onalert.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!