Γιατρός ομολόγησε ότι μόλυνε ασθενείς με ηπατίτιδα C

Ένας πρώην αναισθησιολόγος κλινικής αμβλώσεων της Μελβούρνης ομολόγησε σήμερα στο δικαστήριο ότι μόλυνε ασθενείς του με τον ιό της ηπατίτιδας C.


Πρόκειται για τον Τζέiμς Λάθαμ Πίτερς, που συνελήφθη πέρσι μετά από έρευνες για γυναίκες που μολύνθηκαν στο διάστημα 2008-2009.

Εξετάσεις που έγιναν, επιβεβαίωσαν ότι ο ιός από τον οποίο προσβλήθηκαν τα θύματα, ταίριαζε απόλυτα με το DNA του γιατρού.

Πιστεύεται ότι ο ιός μεταδόθηκε από μολυσμένες σύριγγες μιας και ο κατηγορούμενος ήταν εθισμένος σε ναρκωτικά. Ο Πίτερς, που εργαζόταν σε κλινική αμβλώσεων στο Κλάϋτον της Μελβούρνης, δήλωνε «ένοχος» κάθε φορά που διαβαζόταν το όνομα θύματός του στο δικαστήριο.

Ο ίδιος δεν εξήγησε τους λόγους των κινήτρων του. Ο Δρ. Πίτερς διαγνώστηκε με ηπατίτιδα το 1997.Τον ίδιο χρόνο του αφαιρέθηκε η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος για διάφορες παραβάσεις. Ένα χρόνο αργότερα του επετράπη να εργαστεί.
 
imerisia.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!