Γαλλία: Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου!

Πριν ένα χρόνο το τέλος του κόσμου θα έφτανε στις 21 Μαΐου. Φέτος κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα είναι στις 12 Δεκεμβρίου, άλλοι στις 21 του ίδιου μήνα. Όποια και να είναι η σωστή ημερομηνία της καταστροφής, οι Γάλλοι δείχνουν πως έχουν πάρει στα σοβαρά τις θεωρίες για τη συντέλεια του κόσμου με αποτέλεσμα να σπεύδουν να προμηθευθούν αφυδατωμένα προϊόντα που διατηρούνται από δύο έως και είκοσι πέντε χρόνια.


Βέβαια τι νόημα έχει η αγορά τροφίμων αν τα υπερ-ηφαίστεια εκραγούν, αν κάποιος μυστηριώδης πλανήτης Χ συγκρουστεί με τη Γη ή αν ο πλανήτης μας ρουφηχτεί από μια σκοτεινή μαύρη τρύπα, όπως απειλούν κάποιες από τις πολλές θεωρίες, ουδείς γνωρίζει.

Παρόλα αυτά οι Γάλλοι σύμφωνα με την «Le Figaro» προκαλούν από τώρα «έκρηξη» στην αγορά αποξηραμένων προϊόντων.

Σύμφωνα μάλιστα με την Αριάν Περσόν διευθύντρια της εταιρίας lyophilise.fr, η οποία έδωσε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα «δεν μιλάμε μόνο για μαζική άνοδο στις πωλήσεις, αλλά και για διαφοροποίηση του κοινού που αγοράζει αυτά τα τρόφιμα».

Αν λοιπόν κάποτε οι αθλητές, οι στρατιωτικοί, οι ταξιδιώτες τα προμηθεύονταν, τώρα ο Γάλλος της διπλανής πόρτας ανήσυχος από τις προφητείες που κυκλοφορούν κατά καιρούς σπεύδει να ετοιμαστεί για το χειρότερο.

Την ίδια στιγμή, η τραγωδία της Φουκουσίμα ώθησε πολλούς Γάλλους, που ίσως φοβούνται από την παρουσία 58 πυρηνικών αντιδραστήρων στην χώρα τους, να ενημερωθούν σχετικά με τα τρόφιμα αυτά. «Πριν ένα χρόνο, φέραμε προϊόντα που διατηρούνται από δέκα έως είκοσι πέντε χρόνια. Πουλήσαμε λοιπόν 85.000 ατομικά γεύματα τα οποία θα αποθηκευθούν από τους αγοραστές τους», σχολίασε η Περσόν που δήλωσε πως το 40% των πελατών της είναι ιδιώτες.

Με κόστος από 4,50 μέχρι 6,50 ευρώ το γεύμα άλλωστε, η αγορά τους δεν είναι απαγορευτική.

Τουλάχιστον αυτό ισχύει για έναν άνδρα ο οποίος έσπασε το ρεκόρ αγοράζοντας γεύματα ύψους 30.000 ευρώ!!!

Τον τελευταίο χρόνο πάντως τριπλασιάστηκαν οι αγορές τέτοιων προϊόντων στις ΗΠΑ και διπλασιάστηκαν στην Ελβετία.

Πηγή: Star.grΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!