Αυστραλία: Χιλιάδες κάτοικοι του Σίδνεϊ «έγιναν Έλληνες για μια μέρα»

Περίπου είκοσι χιλιάδες κάτοικοι του Σίδνεϊ «έγιναν Έλληνες» την περασμένη Κυριακή, λαμβάνοντας μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα του δήμου Κόγκαρα για την επέτειο του ιστορικού «ΟΧΙ».


Η εκδήλωση είχε σύνθημα «Γίνε Έλληνας για μια μέρα». Οι διοργανωτές ήθελαν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες συμμετοχής σε συρτάκι υπό τους ήχους του «Ζορμπά», όμως η προσπάθεια δεν στέφθηκε από επιτυχία. Περίπου 2000 χιλιάδες άτομα έλαβαν μέρος στο χορό.

«Δεν σπάσαμε το ρεκόρ συμμετοχής στο «Ζορμπά» αλλά ήταν μια απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση», είπε ο οργανωτής Μπίλι Μπιλίρης προσθέτοντας ότι «πρόβαλε την Ελλάδα και τον ελληνισμό την ημέρα της εθνικής επετείου».

Πηγή: http://www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!