ΗΠΑ: Βρέθηκε νεκρός από επίθεση καρχαρία στη Καλιφόρνια.

Η επίθεση ενός καρχαρία, στις ακτές της κεντρικής Καλιφόρνια, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άντρας.


Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σε δύο χρόνια στην δημοφιλή παραλία για σέρφινγκ, δήλωσαν οι αρχές της πολιτείας.

Οι αρχές έκλεισαν την πρόσβαση στην παραλία, λίγο μετά το συμβάν. «Επιβεβαιώθηκε ότι υπήρξε επίθεση από καρχαρία και υπάρχει και ένας νεκρός» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Οι επιθέσεις από καρχαρία που καταλήγουν σε θάνατο αποτελούν σπάνιο φαινόμενο στις Δυτικές Ακτές των ΗΠΑ, με τους σέρφερς να είναι τα πιο συχνά θύματα των επιθέσεων.

Οι τοπικές αρχές δεν ανακοίνωσαν σε ποιο είδος ανήκε ο καρχαρίας, ούτε αν το θύμα πέθανε εξαιτίας της επίθεσης ή εάν ο θάνατός του επήλθε από πνιγμό.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!