Τουρκία: «Οδηγίες» για τον έγγαμο βίο εξέδωσε το Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων!

Ποικίλα σχόλια προκαλεί στα τουρκικά ιντερνετικά media, «εγχειρίδιο γάμου» το οποίο εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Κοινωνικών και Οικογενειακών Υποθέσεων.

Το φυλλάδιο δίνει οδηγίες για την πρώτη νύχτα του γάμου αλλά και για το υπόλοιπο του βίου, ως μέρος προγαμιαίου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Ανάμεσα στα άλλα που προτείνει αυτό το φυλλάδιο, είναι τα ζευγάρια να βιώνουν την πρώτη νύχτα του γάμου «με τρόπο που να ευχαριστεί και τις δύο πλευρές και να μην θεωρείται η σεξουαλική επαφή ως καθήκον».

Η επόμενη συμβουλή αφορά στην παρθενία αφού ξεκαθαρίζει ότι «το αν θα τρέξει λίγο αίμα, πολύ αίμα ή καθόλου αίμα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον τρόπο που το άτομο δημιουργήθηκε."

Τα ζευγάρια ενθαρρύνονται να κρατιούνται χέρι-χέρι και να λένε σ' αγαπώ συχνά αλλά και να αγκαλιάζονται, ενώ βλέπουν μια ταινία στον κινηματογράφο.

Συστήνεται ακόμη, η κοινή προσπάθεια στις δουλειές του σπιτιού όταν ο ένας είναι άρρωστος. Σύμφωνα με τις οδηγίες, αν αρρωστήσει η γυναίκα, o άνδρας θα πρέπει να της φτιάξει μια σούπα ενώ αν αρρωστήσει ο άνδρας, τότε καθήκον της γυναίκας είναι να βγει εκείνη για ψώνια.

Το φυλλάδιο λέει, επίσης, ότι άμβλωση πρέπει να γίνεται μόνο αν το μωρό ή η μητέρα είναι σε κίνδυνο. Προειδοποιεί ακόμη τα ζευγάρια για τις γεννήσεις με καισαρική τομή, την οποία ορίζει ως "μεγάλη χειρουργική επέμβαση,» λόγω των πιθανών επιπλοκών που μπορεί να φέρει.

Το εγχειρίδιο δεν φαίνεται να έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στους Τούρκους πολίτες, παρότι τώρα έχουν ένα προσπέκτους έγγαμης ζωής στα χέρια τους.

«Δώστε το στην Ε.Ε. ως απόδειξη του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και θα αλλάξει κατευθείαν την έκθεση της για την Τουρκία», γράφει κάποιος στα σχόλια της Ηurriyet ενώ κάποιος άλλος υποψιάζεται ότι αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια να αναμιχθεί η ισλαμική κυβέρνηση στις ιδιωτικές στιγμές του πολίτη. Όπως γράφει, η επόμενη θα είναι μια αστυνομία ηθικής.

Πηγή: lifo.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!