Εκλέγουν εδώ και 15 χρόνια δήμαρχο της πόλης τους... ένα γάτο

Ο κ. Stubbs είναι ο δήμαρχος της πόλης Talkeetna στην Αλάσκα τα τελευταία 15 χρόνια, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του... αφού ο Stubbs είναι γάτος!
 
Ο συμπαθής γάτος εξελέγη για πρώτη φορά Δήμαρχος λίγο μετά τη γέννησή του. Μια εκλογή που προέκυψε από τη δυσαρέσκεια πολλών κατοίκων με τους τότε υποψήφιους. Έτσι έπεισαν μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων να ψηφίσει τον Stubbs.

Οι ντόπιοι της μικρής πόλης που «διοικεί» τον αποκαλούν «Δήμαρχο Stubbs» και το ακόμη καλύτερο είναι ότι ο Δήμαρχος προωθεί τον τουρισμό, αφού πάρα πολλοί τον επισκέπτονται στο μαγαζί τουρίστες Nagley, που συχνάζει!

Τουλάχιστον 30 με 40 άτομα επισκέπτονται το μαγαζί για να δουν από κοντά τον διάσημο γάτο Stubbs και οι ντόπιοι δηλώνουν τρισευτυχισμένοι που ο τετράποδος Δήμαρχος προωθεί τον τουρισμό!

Τώρα τι θα γίνει όταν απεβιώσει ο ηλικιωμένος σήμερα γάτος, είναι άγνωστο...
 
newsbombgr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!