Θα θέλατε η 8χρονη κόρη σας να παντρευτεί έναν 80χρονο;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι φυσικά όχι. Όμως, όχι λένε και εκατομμύρια κορίτσια στο Αφγανιστάν, στην Αιθιοπία, την Ινδία και την Υεμένη αλλά αυτό το όχι δεν ακούγεται ποτέ και δεν βρίσκει ανταπόκριση.


Στα 11 της χρόνια, η Γκουλά παντρεύτηκε τον 40χρονο Ζαϊζ σε ένα χωριό του Αφγανιστάν. Είναι μια από τα 10 εκατομμύρια κορίτσια που εξαναγκάζονται σε γάμο από τα 8, τα 9 και τα 10 τους χρόνια.

Τα Ηνωμένα Εθνη όρισαν την 11η Οκτωβρίου ως την Παγκόσμια Ημέρα Κοριτσιών.

Αυτό όμως δεν αρκεί. Η φωτορεπόρτερ Στέφανι Σινκλέρ μαζί με το National Geographic αποφάσισαν να δείξουν στον κοσμο αυτή την άγρια κατάσταση για τα μικρά κορίτσια που σε τόσο τρυφερή ηλικία αντί να παίζουν με τις κούκλες γίνονται μάνες και αναγκάζονται να συνευρίσκονται σεξουαλικά με αποκρουστικούς ηλικιωμένους άνδρες και όχι μόνο.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!