20.000 πρόσφυγες από Συρία, σε Ρόδο και Κρήτη μας «στέλνουν» οι Τούρκοι

Για Ρόδο και Κρήτη δρομολογείται η φιλοξενία 20.000 Σύρων προσφύγων. Δημοσίευμα της ς τουρκικής εφημερίδας Hurriyet Daily News που παραπέμπει σε ρεπορτάζ του ''Γαλλικού πρακτορείου Ειδήσεων'' AFP

, αναφέρεται σε φιλοξενία 20.000 Σύρων προσφύγων σε Κρήτη και Ρόδο.

"Η κυβέρνηση Σαμαρά προτίθεται να φιλοξενήσει 20.000 πρόσφυγες σε ειδικές εγκαταστάσεις, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις της βάσει του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα",αναφέρει.

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι το ΥΠΕΞ επισήμανε ότι το ζήτημα βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ότι η Ελλάδα εστιάζει επί του παρόντος στη στήριξη των γειτονικών χωρών της Συρίας οι οποίες γίνονται δέκτες του κύματος των προσφύγων

 
onalert.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!