Φυλακίστηκε επειδή τηγάνισε αυγά στην Αιώνια Φλόγα

Πολύ ακριβά στοίχισε η πράξη διαμαρτυρίας σε φοιτήτρια από την Ουκρανία. Η 21χρονη Χάνα Σινκόβα καταδικάστηκε σε τριετή ποινή φυλάκισης με αναστολή, επειδή... τηγάνισε αυγά στο μνημείο της Αιώνιας Φλόγας, στο Κίεβο.


Το μνημείο αυτό είναι το αντίστοιχο του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη στην Ουκρανία. Η Σινκόβα, είχε πάει στο μνημείο με ένα τηγάνι που περιείχε αυγά και τα τηγάνισε πάνω στη φλόγα!

Η φοιτήτρια προχώρησε σε αυτήν την πράξη για να διαμαρτυρηθεί επειδή, όπως λέει, το κράτος έχει λησμονήσει εντελώς τους βετεράνους του πολέμου.

«Το συμβολικό μήνυμα της πράξης μου είναι ότι σύντομα, πολύ σύντομα, παλαίμαχοι, ηλικιωμένοι, φτωχοί άνθρωποι θα περιμένουν στην ουρά μπροστά από την αιώνια φλόγα για να μαγειρέψουν το φαγητό τους εκεί, επειδή δεν θα έχουν πουθενά να μείνουν και τίποτα να φάνε» είπε η 21χρονη, η οποία δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!