Νέα προσπάθεια για να σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας

Ένα παλαιστινιακό πλοίο θα προσπαθήσει να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό «εκ των έσω», αποπλέοντας από τη Γάζα και μεταφέροντας παλαιστινιακά προϊόντα.


Το σχέδιο με το όνομα «Κιβωτός της Γάζας», παρουσιάστηκε στο Βανκούβερ του Καναδά από τον Καναδό πρώην βουλευτή Τζιμ Μάνλι λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νάπολη όπου θα επιβιβαστεί στο πλοίο Estelle, το οποίο θα αποπλεύσει για τη Γάζα μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια.

Το Estelle, που έχει ναυλώσει η φιλοπαλαιστινιακή συμμαχία Στόλος της Ελευθερίας, είναι το τελευταίο πλοίο που επιχειρεί να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό της Γάζας.

Μια 12μελής επιτροπή εργάζεται τώρα μαζί με Παλαιστινίους για την επισκευή πλοίου το οποίο θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι στις αρχές του επόμενου έτους.

Το πλοίο θα μεταφέρει ελιές, λάδι και άλλα τοπικά προϊόντα και θα έχει ως πλήρωμα Παλαιστινίους, αλλά και ξένους.
 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!