Λίστα αναμονής για τα μαθήματα του Γιώργου στο Χάρβαρντ

Σήμερα κληρώνει για τους τυχερούς φοιτητές οι οποίοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Ινστιτούτο Πολιτικής του Χάρβαρντ. 
 
Η ζήτηση για μια θέση στα σεμινάρια  «(Re)designing Europe» του κ. Παπανδρέου ήταν σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου «απίστευτα υψηλής ζήτησης» και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η συμμετοχή των ενδιαφερομένων να γίνεται στο εξής με κλήρωση και λίστα αναμονής μέχρι να καλυφθούν και οι τελευταίες θέσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ινστιτούτου Πολιτικής (Institute of Politics) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ: «Λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης για παρακολούθηση της ομάδας μελέτης του κ. Γιώργου Παπανδρέου θα γίνει εφάπαξ κλήρωση για την συμμετοχή στις υπόλοιπες συνεδρίες που θα ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου. Μόνο όσοι έχουν έγκυρη ταυτότητα του Χάρβαρντ μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση. Οι νικητές της κλήρωσης πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τις υπόλοιπες συνεδρίες. Εάν ένας συμμετέχων χάσει μια συνεδρία, θα ακυρωθεί η συμμετοχή του και θα αντικατασταθεί από άλλον φοιτητή στη λίστα αναμονής. Συμμετέχετε στην κλήρωση από 28 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου. Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει στο John F. Kennedy, Jr. Forum μέσα στο εξάμηνο. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!