Βιομηχανία βιασμών με πανέμορφες Σουηδέζες!

Καταγγελίες-φωτιά για βιομηχανία... βιασμών έρχονται στο φως, με πρωταγωνίστριες πανέμορφες Σουηδέζες που έκαναν διακοπές στην Ελλάδα.
 
Σύμφωνα με το κόλπο, την τελευταία νύχτα της παραμονής τους σε κάποιο ελληνικό νησί, οι Σουηδέζες πέφτουν στα χέρια βιαστών και την επομένη δηλώνουν στην ασφαλιστική τους εταιρεία το μαρτύριο που έζησαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Καρφί», άνθρωποι που έχουν γνώση πολλών παρόμοιων υποθέσεων, υποστηρίζουν ότι οι Σουηδέζες υποβάλλουν σκοπίμως μηνύσεις κατά ανδρών «βιαστών», με σκοπό να εισπράξουν τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο που υπογράφουν πριν ταξιδέψουν στη χώρα μας ως ασφάλεια βιασμού.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για 100.000 σουηδικές κορόνες, που αντιστοιχούν σε 10.000 ευρώ.

Οι σουηδικές αρχές ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για ασφάλεια βιασμού, αλλά για αποζημίωση ψυχικής οδύνης που χορηγείται σε όσες γυναίκες ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα βιασμού.
 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!