Κον Μπετίτ: Να γιατί ανεβαίνει η ακροδεξιά στην Ελλάδα

«Πρέπει να δοθούν χρήματα στην Ελλάδα τώρα και να επιμηκυνθεί ο χρόνος εξόφλησης του χρέους της», υποστήριξε ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον Μπετίτ,

κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε την υποβολή των προτάσεων Μπαρόζο για την έξοδο της Ευρώπης από την κρίση.

Επίσης προσέθεσε πως χρειάζεται να δημιουργηθεί, άμεσα, ένα ταμείο απόσβεσης χρέους για την Ελλάδα, ενώ τόνισε πως δεν χρειάζεται άλλη εμμονή στην αναγκαιότητα προσαρμογών και ότι αυτή η περίοδος τελείωσε.

«Επιβάλλεται να δοθούν τώρα χρήματα στην Ελλάδα και να εγκριθεί επιμήκυνση του χρόνου εξόφλησης του χρέους της. Εξαιτίας αυτής της πολιτικής, γνωρίζει τεράστια άνοδο η ακροδεξιά στην Ελλάδα», ανέφερε ο Κον Μπετίτ.

Επιπρόσθετα ξεκαθάρισε πως «δεν είναι δυνατόν μία κοπέλα να δουλεύει για 150 ευρώ το μήνα σ' ένα σούπερ μάρκετ και ν' αρνηθεί τα ποσά που της προσφέρουν οι εκπρόσωποι της ακροδεξιάς στην Ελλάδα για την "στρατολόγηση" της».

 
protothema.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!