Η επίσκεψη ιστιοπλοϊκών σκάφων στην Τήνο

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου για την ανάπτυξη της οικονομίας της νησιού και για την προβολή του στο εξωτερικό, προσέγγισαν την Τήνο τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 δώδεκα (12) ιστιοπλοϊκά σκάφη 14 – 15 μέτρων με εκατό (100) Ρώσους επισκέπτες. Ο Εμπορικός Σύλλογος Τήνου είχε αναλάβει τη διευθέτηση της άφιξης των σκαφών με το Λιμεναρχείο Τήνου και το Λιμενικό Ταμείο Τήνου - Άνδρου,

ώστε να υπάρχουν θέσεις ελλιμενισμού και άτομο για την άμεση εξυπηρέτηση των σκαφών σε θέματα παροχής νερού, ρεύματος και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν. Επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Τήνου είχε ήδη αποστείλει υλικό προβολής της Τήνου (φάκελο με το χάρτη του νησιού, DVD με την παρουσίαση της Τήνου και κάρτες με τοπία του νησιού), το οποίο υπήρχε μέσα στα ιστιοπλοϊκά σκάφη και ήταν στη διάθεση των επιβαινόντων – επισκεπτών. Την επόμενη μέρα της άφιξης των σκαφών, τους υποδέχθηκαν από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου ο Πρόεδρος κ. Αν. Τσιμέκης και η Γενική Γραμματέας κ. Λ. Κολλάρου, προσφέροντας στους επιβαίνοντες καλάθια με παραδοσιακά – τοπικά προϊόντα. Οι Ρώσοι επισκέπτες παρόλο που έμειναν για λίγες ώρες και είδαν ελάχιστα από την Τήνο, μαγεύτηκαν από τα χρώματα και την ομορφιά του νησιού, από την ενημερωμένη τοπική αγορά, από τη νυχτερινή διασκέδαση και ενθουσιάστηκαν με τα αναπάντεχα δώρα που τους προσφέρθηκαν. Μαζί με τους Ρώσους ιστιοπλόους ήταν δύο δημοσιογράφοι και ένας οπερατέρ, οι οποίοι επισκέφθηκαν και βιντεοσκόπησαν τον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας, το ναό του Ποσειδώνα στα Κιόνια και διαδρομές με το αυτοκίνητο. Επίσης, πήραν μία mini συνέντευξη από τον πρόεδρο και τη γενική γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου. Το υλικό τους, το οποίο θα εμπλουτίσουν στο επόμενο, άμεσο ταξίδι τους στο νησί μας, θα διατεθεί στα ρώσικα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η υπόσχεση της οργανώτριας κ. JuliaCherezovaήταν ότι θα προσπαθήσει να συμπεριλαμβάνει τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις στην επόμενη επίσκεψη των ιστιοπλοϊκών, «για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους επισκέπτες να γνωρίσουν το μαγευτικό τόπο σας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Η συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου με το γραφείο τουρισμού «SOUTHEVIATOURS» θα συνεχιστεί και στο μέλλον για την ανάπτυξη προγραμμάτων κυρίως θαλάσσιου και θρησκευτικού τουρισμού.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου

- www.tiniaki.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!