Μαθήτρια κλώτσησε καθηγητή στα... επίμαχα σημεία

Ο καθηγητής σε δημοτικό της Ρωσίας φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο των νεύρων του και επιτέθηκε φραστικά σε ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο είχε σηκώσει "στον πίνακα".

Πρόκειται για διδασκαλία μαθήματος αγγλικών, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερα παιδαγωγικό τρόπο...

Οι νουθεσίες του εξαγριωμένου καθηγητή συνοδεύτηκαν από λεκτική επίθεση την ώρα που το κορίτσι δεν αντιδρούσε. Εν τέλει και αφότου ο καθηγητής δείχνει να αγγίζει πρώτος τη μικρή, εκείνη τον κλωτσάει στα... επίμαχα σημεία και φεύγει από την αίθουσα.

Η απονομή δικαιοσύνης του μικρού κοριτσιού, για καλή της τύχη καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου συμμαθητή της και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο συνοδεύεται από περισσότερα από 900 σχόλια τα οποία παίρνουν σαφώς, το μέρος της μικρής.

{dmotion}xtc0lp{/dmotion}


Η χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία είναι πλέον συχνό φαινόμενο, ακόμα και σε κράτη που δεν είναι τεχνολογικά προηγμένα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται πως η τεχνολογία "αθώωσε" τη μικρή, ωστόσο οι γονείς της επέλεξαν να την πάνε σε άλλο σχολείο. Όσο για τον καθηγητή, μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Εν τω μεταξύ, σχεδόν τα δύο τρίτα των κατοίκων του πλανήτη είναι κάτοχοι κινητού τηλεφώνου ενώ πολύ σύντομα ο συνολικός αριθμός των συνδρομών σε συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας θα είναι μεγαλύτερος του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σε όλο τον πλανήτη, ο αριθμός των συνδρομών σε συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας έχει ξεπεράσει τα έξι δισεκατομμύρια εκ των οποίων τα πέντε είναι μόνο στις αναπτυσσόμενες χώρες.
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!