Νέα ανθρωπιστική πρόκληση των Ισραηλινών κατά του Παλαιστινιακού λαού

Ο Ισραηλινός στρατός προέβη τη Τρίτη σε μία νέα πράξη απόλυτης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων: έκανε επιδρομή στη περιοχή AlQanoubστο Sa'ir, στην Ανατολική Hebron και εξέδωσε διαταγή κατεδάφισης για δύο δεξαμενές που χρησιμοποιούνται για την άρδευση γης προς όφελος είκοσι ατόμων, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά είναι παιδιά.


Μια δεξαμενή ανήκει στους Παλαιστίνιους Basem και Omaral-Shalaldais και χρησιμοποιείται για την άρδευση καλλιεργήσιμων εκτάσεων άνω των 10 στρεμμάτων που περιέχουν 210 καλλιεργήσιμα φυτά.

Η έτερη δεξαμενή ανήκει στην οικογένεια των Al-Shaher Shalalda που χρησιμοποιείται για την άρδευση καλλιεργήσιμης έκτασης πέντε στρεμμάτων νερό που οι εκτάσεις του καλύπτονται με 185 δενδρύλλια οπωροφόρων δένδρων.

Οι δύο δεξαμενές χτίστηκαν με τη βοήθεια του Προγράμματος Βελτίωσης της Διαβίωσης στα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη που χρηματοδοτείται από το Ολλανδικό Γραφείο Αντιπροσώπευσης.

Εδώ στο pentapostagma.grέχουμε τονίσει ότι ο ανθρωπισμός δεν πρέπει να διαθέτει κρίση άλλων μέτρων και άλλων σταθμών: που είναι η HumanRightsWatchτου Σόρος και τι έχει να δηλώσει για τις αφόρητες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Παλαιστίνη;

Είναι ξεκάθαρο ότι διαπλεκόμενος ανθρωπισμός με τα εβραϊκά λόμπι αποτελεί απλώς υποκρισία και αντίφαση.

Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι οι Παλαιστίνιοι λαμβάνουν πολύ σπάνια την άδεια να χτίσουν τη δική τους γη στα κατεχόμενα εδάφη, ενώ αντιθέτως οι παράνομοι Ισραηλινοί οικισμοί έχουν το ελεύθερο να επεκτείνονται δίχως περιορισμό.

pentapostagma.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/07/blog-post_3479.html#ixzz220IpYgi3

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!