Πολλά «αστέρια» του πόκερ στο Bellagio Cup Main Event

Διάσημα πρόσωπα του χώρου του πόκερ λαμβάνουν συμμετοχή στο $10,000 Bellagio Cup VIII main event, που ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Ιουλίου. Το event προσέλκυσε συνολικά 126 παίκτες, οι οποίοι δημιούργησαν ένα prize pool ύψους $1,222,200 δολαρίων.

Ο μεγάλος νικητής του τουρνουά πόκερ θα αποκομίσει το χρηματικό έπαθλο των $408,444 δολαρίων, αλλά και μια θέση στο $25,000 World Poker Tour Championship, που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2013.
Δυο ημέρες έχουν περάσει από την έναρξη του τουρνουά και στον αγώνα παραμένουν 45 παίκτες, 18 από τους οποίους θα μπορέσουν να μπουν στα χρηματικά έπαθλα.
Πολλά είναι τα «αστέρια» του πόκερ που διαγωνίζονται ακόμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, μεταξύ των οποίων ο Steve O'Dwyer, o Zachary Clark, o Bryn Kenney, o Jonathan Aguiar, o Olivier Busquet, o Sam Stein, o William Thorson, o Dwyte Pilgrim, o Christian Harder, o Lee Markholt, o David William, o Elio Fox, o Andrey Pateychuk και ο Barry Shulman.
Οι παίκτες στο main event ξεκίνησαν με 40,000 μάρκες ενώ τα αρχικά blinds ήταν 50-100. Τα levels είναι διάρκειας 90 λεπτών, ενώ μετά από κάθε level πραγματοποιείται διάλειμμα 15 λεπτών.
Πρόκειται για την έβδομη χρονιά που πραγματοποιείται το συγκεκριμένο τουρνουά πόκερ. Το main event της περσινής χρονιάς προσέλκυσε συνολικά 353 παίκτες, με τον Moritz Kranich να στέφεται νικητής και να κατακτά το χρηματικό έπαθλο των $875,150 δολαρίων.
Παίξε Online Πόκερ και βρες τις καλύτερες προσφορές μόνο στο http://poker.betfair.com/el/promotions/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!