«Ρέσλερ, παραιτήσου!»

Στα θύματα της χθεσινής ημέρας συγκαταλέγεται και ο Φίλιπ Ρέσλερ.Η δήλωση του γερμανού υπουργού Οικονομικών ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν θα αποτελούσε δράμα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Βερολίνο

με τους Σοσιαλδημοκράτες να ζητούν ανοικτά την παραίτησή του αλλά και κάποιους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, του κόμματος του οποίου ηγείται ο Ρέσλερ, που εξαπέλυσαν τα δικά τους φίλια πυρά.

«Οταν ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας φέρεται τόσο ανεύθυνα, η Καγκελάριος πρέπει να τον διώξει» δήλωσε ο σκιώδης υπουργός του SPD Κάρστεν Σνάιντερ. Οι Πράσινοι κατηγόρησαν τον Ρέσλερ ότι αμαυρώνει την εικόνα της Γερμανίας και έκαναν λόγο για «πολιτικά αφελείς δηλώσεις». Εξίσου επιθετικά ήταν και τα στελέχη του FDP. Πιο χαρακτηριστική ήταν η θέση του ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτή Γιώργου Χατζημαρκάκη, που δήλωσε έκπληκτος από την «έκταση του αντιεπαγγελματισμού» του υπουργού.

 
tanea.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!