Απλουστεύονται οι διαδικασίες για την εκ νέου έκδοση αδειών πλανόδιων παραγωγών !

Με στόχο την πάταξη της γραφειοκρατίας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά στην απλοποίηση των διαδικασιών για την εκ νέου έκδοση αδειών, ξεκινώντας από τη τμήμα Εμπορίου και συγκεκριμένα τις άδειες των πλανόδιων παραγωγών γεωργικών προϊόντων, ψαράδων και χειροτεχνών.

Στο εξής, για την ανανέωση αδειών, θα είναι αρκετή η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του δικαιούχου, η οποία θα πιστοποιεί ότι βρίσκονται σε ισχύ τα δικαιολογητικά που έχουν υποβληθεί στην αρμόδια υπηρεσία.

Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά καταργείται η έως τώρα απαραίτητη προσκόμιση, των ίδιων κάθε χρόνο -οκτώ σε αριθμό- δικαιολογητικών.

Όπως επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος, “σκοπός του μέτρου είναι να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία του πολίτη αλλά και το κόστος που η γραφειοκρατία συνεπάγεται”.

Ο κ. Πουσσαίος ανακοίνωσε πως “θα χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο και κάθε τρόπος για την εξάλειψη της γραφειοκρατίας. Έχει γίνει, ήδη, καταγραφή των περιπτώσεων αδειοδότησης και η απλοποίηση των διαδικασιών θα υλοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις όπου υπάρχει νομική κάλυψη”.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει προχωρήσει στην ενημέρωση των ΚΕΠ αλλά και των συνεταιρισμών προκειμένου να ενημερώσουν με τη σειρά τους τα μέλη τους.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!