Ιταλοί αρχαιολόγοι εντόπισαν τα οστά της Τζοκόντα;

Αν όντως είναι αλήθεια πρόκειται για μία πολύ σημαντική ανακάλυψη.Σύμφωνα με χρηματοδότες ανασκαφών είναι πολύ πιθανό κοντά σε μοναστήρι στην περιοχή Σαντ' Όρσολα της Φλωρεντίας,

ιταλοί αρχαιολόγοι να έχουν εντοπίσει τα οστά της γυναίκας που έκανε το μοντέλο στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι για να φιλοτεχνήσει τον περίφημο πίνακα της Τζοκόντα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η Λίζα Γκεραρντίνι φαίνεται να ήταν το μοντέλο για την διάσημη Μόνα Λίζα.

Από τον προηγούμενο χρόνο που ξεκίνησαν οι έρευνες έχουν βρεθεί τρις νέοι τάφοι που περιέχουν πολλούς σκελετούς. Τα λείψανα αυτά θα σταλούν στο Γραφείο Συντήρησης Πολιτιστικών Αγαθών που βρίσκεται στη Ραβένα για να εξεταστούν και να αξιολογηθεί το κατά πόσο είναι αληθινά.

Star.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!