Βουλγαρία: Έκρηξη σε λεωφορείο που μετέφερε ισραηλινούς τουρίστες

  Έκρηξη σε λεωφορείο που μετέφερε ισραηλινούς τουρίστες στη Βουλγαρία, στην πόλη Μπουργκάς, με την ισραηλινή εφημερίδα Ηaaretz, να κάνει λόγο για επτά νεκρούς και 20 τραυματίες.


Κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βουλγαρίας μεταφέρει ότι άλλα δύο λεωφορεία έπιασαν φωτιά.

Η ισραηλινή τηλεόραση ενημερώνει ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποιος άγνωστος επιβιβάσθηκε στο λεωφορείο μερικά δευτερόλεπτα προτού σημειωθεί η έκρηξη.

Το πρακτορείο Reuters δηλώνει ακόμα πως το αεροδρόμιο έχει τώρα κλείσει και οι πτήσεις εκτρέπονται στο αεροδρόμιο της πόλης Βάρνα.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε ότι όλα δείχνουν ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται το Ιράν.

Σύμφωνα με την βουλγαρική εφημερίδα Dnewnik, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει τις βουλγαρικές υπηρεσίες ασφάλειας από τον Ιανουάριο για πιθανό χτύπημα σε έναν χειμερινό αθλητικό προορισμό.

Προσθέτει ότι οι ισραηλινοί είχαν παρακαλέσει τις αρχές σε Ελλάδα και Βουλγαρία να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα όταν πρόκειται για λεωφορεία με ισραηλινούς τουρίστες.
 
skai.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!