Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει παιδιά του σωλήνα

Για να επιβιώσουμε, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο της αναπαραγωγής, θεωρεί ο γνωστός Αμερικανός καθηγητής του Ινστιτούτου Γενετικής Συμπεριφοράς Μάικλ Ρέιμερς, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα τη Μόσχα δίνοντας σειρά διαλέξεων. Όλες οι ελπίδες εναποτίθενται στη γενετική μηχανική, θεωρεί ο επιστήμονας.


Οι βλαβερές μεταλλάξεις συσσωρεύονται στη σύγχρονη ανθρωπότητα αυξανόμενες με γεωμετρική πρόοδο, γεγονός, που οδηγεί στον εκφυλισμό. Σήμερα αυτό μπορεί να προκαλέσει διαμαρτυρίες, αλλά σε 10-20 χρόνια δεν θα έχουμε καμία άλλη διέξοδο.

Θα πρέπει να αναπαραγόμαστε ειδικά μέσω του δοκιμαστικού σωλήνα. Θεωρητικά τα παιδιά του μέλλοντος θα είναι υγιή και ευφυή.

Υπάρχουν μόνο ένας και μοναδικός σοβαρός κίνδυνος αναγνωρίζει ο Ρέιμερς. Δεδομένου ότι ως ιδανικά θα αναγνωριστούν με βεβαιότητα ορισμένα γονίδια, η ανθρωπότητα αρκετά γρήγορα θα γίνει ουσιαστικά πανομοιότυπη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!