20χρονος σέρφερ τεμαχίστηκε από 5μετρο λευκό καρχαρία!

Ενας 20χρονος σέρφερ κυριολεκτικά τεμαχίστηκε από γιγαντιαίο λευκό καρχαρία 5 μέτρων, σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) στην Αυστραλία στις δυτικές ακτές της. Πρόκειται για το πέμπτο θύμα επίθεσης καρχαρία στην περιοχή σε διάστημα 10 μηνών. Ένας νεκρός ανά δύο μήνες!


Υπενθυμίζεται ότι λευκοί καρχαρίες έχουν εντοπιστεί και στο Αιγαίο βάσει των αναλύσεων του βρετανικού κια του ιταλικού ωκεαντογραφικού ινστιτούτου, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από την αλίευση στα ανοικτά των Χανίων στο Κρητικό Πέλαγος ενός "μικρού" λευκού καρχαρία δυόμιση μέτρων πέρσι το καλοκαίρι.

Στην Αυστραλία, το θύμα έκανε σερφ σήμερα το πρωί μαζί με έναν φίλο του κοντά στο νησί Ουέτζ, βορείως του Περθ, όταν δέχτηκε επίθεση από τον καρχαρία. Υπέστη βαριά και εκτεταμένα τραύματα στα πλευρά και τα πόδια.

Ένας άνδρας που έκανε τζετ σκι κοντά στον τόπο του δυστυχήματος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι "υπήρχε παντού αίμα και ένας πελώριος, πελώριος λευκός καρχαρίας ήταν κοντά στο τεμαχισμένο πτώμα". Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο καρχαρίας είχε μήκος πέντε μέτρα.

"Πήγα να πιάσω το πτώμα και ο καρχαρίας ήρθε προς τα πάνω μου και επιχείρησε να με ρίξει από το τζετ σκι. Εκανα έναν ακόμη γύρο και όταν ξαναπλησίασα το πτώμα το άρπαξε ο καρχαρίας".

Η αστυνομία της περιοχής επιβεβαίωσε ότι η επίθεση ήταν μοιραία και ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση για τον εντοπισμό του τεμαχισμένου πτώματος του θύματος που φέρεται ότι ήταν περίπου 20 ετών.

Ολες οι παραλίες στην περιοχή έκλεισαν για το κοινό μέχρι νεωτέρας και αλιευτικά και σκάφη της ακτοφυλακής αναζητούν τον καρχαρία για να τον εξοντώσουν.

Τμήμα ειδήσεων defencener.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!