ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ & ΒΟΤΣΑΛΩΤΩΝ στο Εργαστήριο Μαρμαρογλυπτικής - ΑΝΔΡΕΑ ΚΕΛΕΜΠΕΣΗ

30-5-2011_10-02-23_Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011  'Ωρα 11π.μ. - ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ & ΒΟΤΣΑΛΩΤΩΝ στο Εργαστήριο Μαρμαρογλυπτικής - ΑΝΔΡΕΑ ΚΕΛΕΜΠΕΣΗ

Οδός Κωνστ. Γαβρά, 8 – Αξός – Ερμούπολη, Σύρος  ( έναντι Γυμναστηρίου Δ. Βικέλα) Κιν. 697 2839567

Ο Ανδρέας Κελεμπέσης ( Κάλυμνος 1968 ), εγκαταστάθηκε στην Σύρο το 2005. Η επιλογή αυτού του νησιού ως τόπο ζωής και εργασίας έγινε χάρις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σύρου σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Άνοιξε επαγγελματικό εργαστήριο και έχει πραγματοποιήσει διάφορα έργα για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.

Η έκθεση αποτελείται από 25 έργα μαρμαρογλυπτικής και βοτσαλωτών μικρών διαστάσεων του Α. Κελεμπέση, όπως και από φωτογραφίες έργων μεγάλων διαστάσεων που έχει πραγματοποιήσει στην Σύρο και σε άλλα μέρη.

Βιογραφικό σημείωμαAfisa_mail

Γεννήθηκε στην Κάλυμνο (21/05/1968). Από μικρό παιδί και επί 27 χρόνια εργάστηκε στις οικοδομές σε όλες τις ειδικότητες με μεγαλύτερη επίδοση στα πετρόκτιστα αλλά και στις άλλες παραδοσιακές τεχνικές, όπως βοτσαλωτά, λασπωτές κορνίζες, διακοσμητικές επενδύσεις, περίτεχνα μωσαϊκά κ.λ.π. Παράλληλα ασχολείτο και με το σκάλισμα της πέτρας και του μαρμάρου.

Τελικά, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μαρμαρογλυπτική. Γι' αυτό τον σκοπό, πήγε στην Καρράρα της Ιταλίας όπου παρακολούθησε σεμινάρια γλυπτικής. Αργότερα επισκέφθηκε την Τήνο όπου γνώρισε τους έλληνες συναδέλφους του.

Έζησε επί τρία χρόνια στην Αθήνα σε στενή επαφή με το περιβάλλον της τέχνης. Κατ' αυτή την περίοδο εργάστηκε στον χώρο του θεάτρου (επεξεργασία σκηνικών) όπως και για εκθέσεις του Υπ. Πολιτισμού. Από το 2005 ζει στην Σύρο όπου έχει εργαστήριο μαρμαρογλυπτικής, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και εκτελεί έργα σχετικά με τις παραδοσιακές τεχνικές που κατέχει.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!