Κύπρος: Σύλληψη λίγο πριν την τρομοκρατική επίθεση

Για την υπόθεση συνελήφθη ως ύποπτος νεαρός Λιβανέζος κάτοχος Σουηδικού διαβατήριο ο οποίος αφίχθηκε στην Κύπρο ως τουρίστας την προηγούμενη Πέμπτη.
 
Μετά από κατ' επείγον μήνυμα που έφθασε από ξένες μυστικές υπηρεσίες ο τρομοκράτης συνελήφθη το Περασμένο Σάββατο στο δωμάτιο του ξενοδοχείο και δόθηκαν ρητές εντολές όπως η είδηση της σύλληψης να μην διαρρεύσει στα Μέσα Ενημέρωσης.

Οδηγήθηκε στο Δικαστήριο και σε δίκη κεκλεισμένων των θυρών διατάχθηκε η κράτηση του για πέντε ημέρες.

Σήμερα οδηγήθηκε εκ νέου στο δικαστήριο όπου και πάλι, σε δίκη που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, το διάταγμα του ανανεώθηκε για άλλες 7 ημέρες.

Αρχικά ο ύποπτος αρνιόταν κάθε ανάμειξη σε τρομοκρατική οργάνωση αλλά στην εξοντωτική ανάκριση που του γινόταν φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε γνωστή τρομοκρατική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο Λίβανο.

Στην κατοχή τους οι αρχές ασφαλείας της Δημοκρατίας εντόπισαν κάποια χαρτιά που περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο και εκτιμάτε ήρθε στην Κύπρο για να παρακολουθήσει και να οργανώσει τρομοκρατικό κτύπημα με στόχο Ισραηλινά συμφέροντα.

Η ίδια πηγή μας ανέφερε ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία που προέκυψαν από τις πολύωρες ανακρίσεις που πέρασε ο τρομοκράτης φαίνεται να είχε στόχο να ανατινάξει αεροπλάνο ή λεωφορείο σκορπώντας θάνατο, όλοθερο και καταστροφή.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο.

Οι έρευνες συνεχίζονται ασταμάτητα με στόχο να εντοπισμούς τα εκρηκτικά που θα χρησιμοποιούσε ο ύποπτος, τυχών συνεργάτες τους σε Κύπρο και εξωτερικό αλλά και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν τόσο τις Κυπριακές αρχές όσο και τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες άλλων χωρών.
 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!