Φανατικοί ισλαμιστές ζητούν να καταστραφούν οι πυραμίδες της Γκίζας!

Φανατικοί ισλαμιστές ζητούν επιμόνως από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αιγύπτου και μέλος των Αδελφών Μουσουλμάνων να καταστρέψει τις πυραμίδες της Γκίζας, το μοναδικό από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου, που σώζεται!


Σύμφωνα με το δίκτυο Russia Today, ο επικεφαλής της «Εθνικής Ενότητας», ισλαμιστικής οργάνωσης του Μπαχρέιν, Αμπντ αλ Λατίφ αλ Μαχμούντ, ζήτησε επανειλημμένως από τον Αιγύπτιο πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι να καταστρέψει «τα σύμβολα του παγανισμού» και να «ολοκληρώσει αυτό που δεν έκανε ο Αμρ Μπιν αλ Ας» (ο πιστός σύντροφος του Μωάμεθ που κατέκτησε την Αίγυπτο το 641 μ.Χ.).

Το αίτημα του ισλαμιστή ηγέτη ακολουθεί την καταστροφή τεμενών στο Τιμπουκτού, από μαχητές της Αλ Κάιντα στο Μάλι, η οποία καταδικάστηκε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!