Πένθος και καταστροφή στη Ρωσία από τις πλημμύρες

Έρευνα για το αν οι αρχές είχαν εγκαίρως ενημερώσει τους πολίτες κι αν έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να μη χαθούν 144 ζωές διέταξε ο Ρώσος πρόεδρος.


Στο έλεος των φονικών πλημμυρών βρίσκεται η περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όπου τις τελευταίες μέρες 144 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και χιλιάδες σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε να γίνει έρευνα για το αν οι κρατικές υπηρεσίες είχαν εγκαίρως ενημερώσει τους πολίτες της Νότιας Ρωσίας για την αλλαγή του καιρού και τις πλημμύρες αλλά κυρίως για το αν έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποφευχθεί ο θάνατος 144 ανθρώπων. Οι περισσότεροι ήταν ηλικιωμένοι που αιφνιδιάστηκαν από τις πλημμύρες.

Ο Πούτιν, ο οποίος στο παρελθόν έχει δεχτεί έντονη κριτική για την αργή του αντίδραση στις καταστροφές που πλήττουν τη χώρα, αποφάσισε να δοθούν το συντομότερο δυνατόν χρήματα για την κατασκευή νέων σπιτιών για τα θύματα των πλημμυρών, των χειρότερων στην περιοχή του Κράσνονταρ εδώ και δεκαετίες.

Περίπου 30.000 άνθρωποι παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση σε όλη την περιοχή, ανακοίνωσε το υπουργείο Ενέργειας, ενώ σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τουλάχιστον 4.000 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!