Συναγερμός για το νέο επικίνδυνο παιχνίδι των νέων στο Διαδίκτυο!

Σοκάρει το νέο παιχνίδι που παίζουν οι νέοι στο διαδίκτυο καθώς προκαλεί σε πολλούς ιδιαίτερα άσχημα τραύματα.


Ένα 12χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην πλάτη από εγκαύματα δευτέρου βαθμού στην πλάτη τα οποία προκάλεσε στον εαυτό του όταν έπαιξε το νέο διαδικτυακό παιχνίδι «Αλάτι και πάγος. Η πρόκληση».

Ένα 12χρονο αγόρι από το Πίτσμπουργκ έφερε στη πρώτη γραμμή της δημοσιότητας μια παγίδα του διαδικτύου για την οποία πολλοί γιατροί έχουν χτυπήσει καμπανάκι τους τελευταίους μήνες.

Το παιδί προσπάθησε με τη βοήθεια δύο συμμαθητών του να λάβει μέρος στο παιχνίδι του διαδικτύου που προκαλεί τους νέους να χαράξουν στο κορμί τους σύμβολα με τη βοήθεια αλατιού και πάγου, συνδυασμό που μπορεί σοβαρά εγκαύματα. Νικητής: όποιος αντέξει τον πόνο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!