Αποκαλυπτικό έγγραφο: «Για να κερδίσει η Μέρκελ πρέπει να χάσουν οι Έλληνες»!

«Δεν ξέρουμε ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στη Γερμανία. Το βέβαιο όμως είναι ότι στην προεκλογική περίοδο θα χάσετε εσείς»

. Με αυτή την κυνική τοποθέτηση, ανώτερο στέλεχος των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών, εξηγεί στην Real News, πώς η Ελλάδα θα πέσει για μια ακόμα φορά θύμα των εσωτερικών κομματικών συμφερόντων της καγκελαρίου.

Σύμφωνα με εμπιστευτικό non paper του κόμματος, προκειμένου η Άγκελα Μέρκελ να διατηρήσει τις πιθανότητες να είναι και πάλι καγκελάριος, πρέπει να πείσει τους Γερμανούς ότι ελέγχει και τη χώρα της και ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και ότι μπορεί να εγγυηθεί την εσωτερική σταθερότητα, εν μέσω της βαθιάς ύφεσης των εταίρων της.

Σύμφωνα με τον εν λόγω έγγραφο, όσο η καγκελάριος εμφανιζόταν αμετακίνητη, τα ποσοστά της ανέβαιναν σταθερά, αναφέρει το κομματικό στέλεχος. Στις δημοσκοπήσεις η Μέρκελ παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια αξιοσημείωτη αντοχή.

Το CDU συγκέντρωσε στις εκλογές του 2009 ποσοστό 33,8% το οποίο έφτασε τον περασμένο Φεβρουάριο δημοσκοπικά το 38% για να πέσει τον Μάιο στο 31%. Όπως αναφέρει επίσης το έγγραφο, η στρατηγική της καγκελαρίου αμέσως μετά το καλοκαίρι θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις εξελίξεις εν όψει των εκλογών τον Σεπτέμβριο του 2013.

Θα πρέπει λοιπόν η «γραμμή» της καγκελαρίου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας να χαραχτεί με εξαιρετική προσοχή, καθώς η κρίση αρχίζει, έστω και ελεγχόμενα, να πλησιάζει τη Γερμανία. Η ανάπτυξη συρρικνώνεται, οι εξαγωγές μειώνονται και η «ιστορικά χαμηλή» ανεργία δείχνει τάσεις αύξησης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!