Τουρκικός στρατός αναπτύσσεται στα σύνορα με τη Συρία

Η Τουρκία αναπτύσσει αντιαεροπορικό οπλισμό στα σύνορά της με τη Συρία, όπως ανακοίνωσε η τουρκική κρατική τηλεόραση.


Το τουρκικό κανάλι TRT μετέδωσε ότι αντιαεροπορικός οπλισμός έχει στηθεί σε αρκετές θέσεις στα σύνορα των δύο χωρών.

Επίσης, το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan προέβαλε βίντεο στο οποίο ένα στρατιωτικό κομβόι κατευθυνόταν στην τουρκο-συριακή μεθόριο.

Πιο συγκεκριμένα, το κρατικό πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε πως η αυτοκινητοπομπή των περίπου 30 στρατιωτικών οχημάτων, περιλαμβανομένων φορτηγών που μεταφέρουν συστοιχίες πυραύλων, ξεκίνησε από την παραθαλάσσια πόλη Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα). Επίσης, τεθωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα μετέβησαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Σανλιούρφα στη μέση των συνόρων της Τουρκίας με τη Συρία και τη Χατάι.

Το πρακτορείο μετέδωσε ακόμη ότι υπάρχουν πληροφορίες πως τα οχήματα θα παραταχθούν κατά μήκος των συνόρων και ότι πολλά στρατιωτικά οχήματα έχουν μεταβεί σε στρατιωτική φρουρά στην συνοριακή πόλη Ρεγιάχανλι στην Χατάι.

Η Άγκυρα προειδοποίησε το καθεστώς της Δαμασκού πως δεν θα ανεχθεί καμία παραβίαση των συνόρων της από Σύρους στρατιώτες, μετά την κατάρριψη του τουρκική μαχητικού από το συριακό στρατό.
 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!