Οι βέρες που ταξιδεύουν στο διάστημα…

Παντρεύεστε και ψάχνετε για βέρες "που να μη μοιάζουν με καμία άλλη"; Η λύση είναι μία. Να παραγγείλετε βέρες από το διάστημα.  Μια Σουηδική εταιρεία,  η Space Wed, πήρε την ιδέα από τους αστροναύτες που κουβαλούσαν μαζί τους  τις βέρες των γυναικών τους.

 Έτσι, πέρυσι το Μάιο, σε  μη επανδρωμένη αποστολή προς τιμήν των πενήντα χρόνων από το ταξίδι του πρώτου αστροναύτη, Γιούρι Γγκαγκάριν, έστειλε ένα πακέτο με ένα ζευγάρι βέρες και  ένα κομμάτι χρυσό στο διάστημα. Εκεί, μετά από λίγα λεπτά πτήσης, το  πακέτο εκτινάχθηκε από τον πύραυλο, προσγειώθηκε στη γη και ανακτήθηκε από ένα ελικόπτερο τρεις ώρες μετά.

Στη συνέχεια η εταιρεία κατασκεύασε πενήντα ζευγάρια βέρες. Κάθε δαχτυλίδι έχει χαραγμένο σειριακό αριθμό και πιστοποιητικό αυθεντικότητας, καθώς και ένα USB drive που περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της εκτόξευσης. Τιμή; 17.000 δολάρια, για χρυσό 18 καρατίων. Αν πετύχει το εγχείρημα εμπορικά, η Space Wed υπόσχεται να στέλνει στο διάστημα ό,τι ποθεί ο καθένας μας. Λεπτομέρεια: Τα άτομα απαγορεύονται...

 
salt.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!