Η 75χρονη bodybuilder που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Την λένε Εrnestine Shepherd και είναι 75 ετών. Το 2010 απέκτησε το βραβείο ρεκόρ Γκίνες ως η γηραιότερη Bodybuilder! H Εrnestine ξεκίνησε να κάνει γυμναστική (μαθήματα aerobic), στην ηλικία των 56 ετών, μετά από παρότρυνση της αδελφής της.
 
 Ξεκίνησε σιγά σιγά, και το κυριότερο, δεν σταμάτησε. Της άρεσαν τα αποτελέσματα που έβλεπε στο σώμα της και μαζί με το bodybuilding ξεκίνησε το τρέξιμο. Έχει ολοκληρώσει 8 μαραθωνίους μέχρι σήμερα, όλα επαναλαμβάνουμε, μετά την ηλικία των 56. Ο προσωπικός της προπονητής είναι ο Yohnnie Shambourger, πρώην Mr. Universe, σήμερα ετών 58.
 
Τρώει αρκετά μικρά γεύματα την ημέρα, κυρίως βραστά αυγά, κοτόπουλο, λαχανικά και ένα υγρό με βάση το ασπράδι του αυγού. Το πιο εντυπωσιακό το αφήσαμε τελευταίο: Κάθε μέρα σηκώνεται στις 2.30 τη νύχτα, για να μπορέσει να τρέξει 16 χλμ, πριν πάει στο γυμναστήριο...
 
Το δόγμα της: " η ηλικία δεν είναι παρά ένα νούμερο"...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!