Τα «φαντάσματα» του Άσαντ: «φουσκωτοί» δολοφόνοι παιδιών και γυναικών

Είναι τεράστιοι. Είναι τρομακτικοί και κυρίως είναι ταγμένοι στον πρόεδρο της Συρίας. Και κάνουν τα πάντα για να μη χάσει εκείνος την εξουσία.


Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψουν χωρίς δισταγμό το λαιμό παιδιών και γυναικών ή να τους πυροβολήσουν εξ επαφής. Όπως έγινε στη Χούλα δηλαδή. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως πίσω από τη σφαγή παιδιών και γυναικών στην πόλη βρίσκονται τα «φαντάσματα του Άσαντ».

Έτσι τους έχουν ονομάσει: οι δολοφόνοι «φαντάσματα» του Άσαντ. Είναι γνωστοί ως Σαμπίχα, που σημαίνει φάντασμα. Γιατί δρουν στο σκοτάδι...

Είναι οι μυώδεις παραστρατιωτικοί άνδρες του Σύρου προέδρου. Φορούν στρατιωτικά παντελόνα και μαύρες μπλούζες. Είναι κάτι περισσότερο από γυμνασμένοι. Τα μπράτσα τους είναι τεράστια (προφανώς από τη χρήση στεροειδών) και καλυμμένα με τατουάζ. Πολλά από αυτά απεικονίζουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ.

Τους αρέσουν οι άνθρωποι με χαμηλή νοημοσύνη. Σύμφωνα με τον Δρ. Μουσάμπ Αζάουι «έπρεπε να τους μιλήσω όπως σε μικρά παιδιά. Μοιάζουν με τέρατα. Είναι ψηλοί, με μεγάλες κοιλιές και μούσια. Η δύναμή τους και η τυφλή τους υποταγή στο καθεστώς τους κάνει τόσο τρομακτικούς».

Είναι οπλισμένοι καλάσνικοφ και ματσέτες. Κινούνται πίσω από το στρατό και κάνουν τη... βρώμικη δουλειά. Όταν τα στρατεύματα σταματούν να βομβαρδίζουν συριακές πόλεις, τα «φαντάσματα» έρχονται να «τελειώσουν τη δουλειά»: να σκοτώσουν όσους έχουν επιζήσει γράφει η Mirror.

Αμείβονται με 160 ευρώ το μήνα ποσό που αντιστοιχεί με μια... περιουσία στη Συρία. Συχνά, τα χρήματα για να πληρώνονται προέρχονται από επιχειρηματίες που στηρίζουν τον Άσαντ.

Το «τάγμα» καθιερώθηκε τη δεκαετία του '70, ξεκίνησε σαν μια συμμορία που δρούσε στη Λαττάκεια, κέντρο εξουσίας των Άσαντ.

Οι δολοφόνοι του Άσαντ κατηγορούνται για 108 θανάτους πολιτών στη Χούλα, ανάμεσα στους οποίους 49 παιδιά. Εκτέλεσαν 12 εργάτες στο Κουσάιρ και σφαγίασαν 78 χωρικούς στο Κουμπαιρ.
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!