Έρογλου: Έδαφος του ψευδοκράτους η Αμμόχωστος

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου, κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε στα κατεχόμενα.


Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η Αμμόχωστος αποτελεί έδαφος του ψευδοκράτους υπό τον έλεγχο του λεγόμενων δυνάμεων ασφαλείας.

Ο τουρκοκύπριος ηγέτης υποστήριξε ακόμη ότι μπορεί να εξευρεθεί λύση του Κυπριακού εντός 15 ημερών σε περίπτωση που το θελήσει η ελληνοκυπριακή πλευρά. «Ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν έχει πρόθεση  να επιτευχθεί συμφωνία. Για το σκοπό αυτό χρειάζεται η βούληση και των δυο πλευρών» ανέφερε.

Επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι πρόθεσή του να συνεχιστούν επ' αόριστον οι συνομιλίες για την επίλυση του κυπριακού και πρόσθεσε ότι κανένας δεν μπορεί να πείσει τους ελληνοκυπρίους να συναινέσουν σε λύση την ώρα που οι τουρκοκύπριοι βρίσκονται υπό το καθεστώς του λεγόμενου εμπάργκο.

Ο τουρκοκύπριος ηγέτης ανέφερε ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν μετά την 1η Ιουλίου σε τεχνικό επίπεδο.
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!