Συγκροτείται Ελληνική Υπουργική Συμβουλευτική Επιτροπή από την κυβέρνηση της Αυστραλίας

Ένα δίαυλο επικοινωνίας της ομογένειας με τα κυβερνητικά κέντρα της λήψης αποφάσεων στην Αυστραλία επιδιώκει η κυβέρνηση, με τη συγκρότηση Ελληνικής Υπουργικής Συμβουλευτικής Επιτροπής.


Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των υπουργών Μετανάστευσης, Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων και των ομογενών βουλευτών Μαρίας Βαμβακινού και Στιβ Γεωργανά, η Ελληνική Επιτροπή θα απαρτίζεται από δέκα αντιπροσώπους της ομογένειας με τεκμηριωμένες γνώσεις και ευρεία δράση στους τομείς επαγγελματικής ή εθελοντικής δραστηριότητάς τους. Συμπρόεδροι της Ελληνικής Επιτροπής θα είναι η Μαρία Βαμβακινού και ο Στιβ Γεωργανάς και δύο υπουργοί της κυβέρνησης Γκίλαρντ.

Τμήμα ειδήσεων defenecenet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!