Νέα Υόρκη: Απαγόρευση και στα αναψυκτικά

Μετά την απαγόρευση του καπνίσματος στους δρόμους και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα από τα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, ο δήμαρχος της πόλης, Μάικλ Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να απαγορεύσει και την πώληση ζαχαρούχων αναψυκτικών στα εστιατόρια και τους κινηματογράφους.

Ο πολυπράγμων δήμαρχος έχει επανειλημμένα δηλώσει, ότι «η παχυσαρκία είναι εθνικό πρόβλημα» και ότι «τίποτα δεν είναι πολυτιμότερο από την υγεία».  Φυσικά, οι ιδιοκτήτες των χιλιάδων ταχυφαγείων του «μεγάλου μήλου» έχουν διαφορετική άποψη και αντιδρούν, κατηγορώντας τον Μ. Μπλουμπεργκ ότι καταστρατηγεί συνεχώς τις προσωπικές ελευθερίες των δημοτών του.

Για να τεθεί σε εφαρμογή το νέο μέτρο, χρειάζεται έγκριση του Συμβουλίου Υγείας και το εγχείρημα του δημάρχου χαίρει της θερμής υποστήριξης του υπευθύνου των υγειονομικών υπηρεσιών της πόλης, Τόμας Φάρλει. Ο τελευταίος έχει δηλώσει, ότι τα υψηλότερα ποσοστά παχυσαρκίας καταγράφονται στις περιοχές όπου καταναλώνονται αναψυκτικά σε μεγάλες ποσότητες.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!