«Η ευρωζώνη θα ξεράσει την Ελλάδα σαν χαλασμένο κεμπάπ»

Σε προκλητικές δηλώσεις για την χώρα μας και την πορεία της ελληνικής οικονομίας προχώρησε δημοσιογράφος του BBC και της εκπομπής Newsnight.

Η εισαγωγή του Πάξτον, που ούτως ή άλλως φημίζεται για το επιθετικό στυλ του, άναψε φωτιές.

Τι είπε; Ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το θολό πολιτικό τοπίο, την απόφαση πασίγνωστης εταιρίας πως διακόπτει την ασφάλιση των εξαγωγών προς την Ελλάδα, η υπόλοιπη ευρωζώνη «σκέφτεται να ξεράσει την Ελλάδα σαν χαλασμένο κεμπάπ»!

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αντέδρασε, χαρακτηρίζοντας το σχόλιο του Βρετανού δημοσιογράφου προβλητικό και ανάρμοστο. «Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κρίση και χρειάζεται σεβασμός στον ελληνικό λαό που περνάει δύσκολες στιγμές», είπε.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!