Φάρσα το ποίημα του Γκίντερ Γκρας για την Ελλάδα;

Το ποίημα του Γερμανού νομπελίστα συγγραφέα Γκίντερ Γκρας, με το οποίο μέμφεται την Ευρώπη ότι εγκαταλείπει την Ελλάδα είναι μία φάρσα του σατιρικού περιοδικού Titanic υποστηρίζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Όπως υποστηρίζει το ποίημα «H ντροπή της Ευρώπης» γράφτηκε από τους εκδότες του περιοδικού που κατάφεραν να το δουν δημοσιευμένο στο φύλλο του Σαββάτου της Sueddeutschen Zeitung.

Το έγραψαν συνθέτοντας τυχαίες φράσεις από το ίντερνετ και φτιάχνοντας έτσι ένα «πολύ ανόητο και απίστευτο» ποίημα που πάντως, σύμφωνα με τη FAZ, έστειλαν στη SZ η οποία τελικά το δημοσίευσε.

Ο Γκίντερ Γκρας είχε δημοσιεύσει τον Μάρτιο ποίημα κατά του Ισραήλ το οποίο επέκρινε την στάση του στο Παλαιστινιακό προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις κατά του Γκρας, στον οποίο καταλογιζόταν αντισημιτισμός.

Zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!