Σεφ μαγείρεψε και πρόσφερε σε δείπνο τα γεννητικά του όργανα!

Ένα δείπνο για... λίγους προσέφερε ο εκκεντρικός (τουλάχιστον) σεφ Mao Sugiyama από το Τόκιο. Ο σεφ αυτοχαρακτηρίζεται «άφυλος» και όχι άδικα: αφαίρεσε, μαγείρεψε και σέρβιρε τα γεννητικά του όργανα σε ένα τραπέζι στην Ιαπωνία τον περασμένο μήνα.

Ο Sugiyama χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό άφυλος εννοώντας πως δεν ανήκει σε κανένα φύλο, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό πια...

Στις 8 Απριλίου έγραψε στο twitter του: «Προσφέρω τα γεννητικά μου όργανα (πέος, όρχεις, όσχεο) σαν γεύμα έναντι 100.000 γεν. Θα τα ετοιμάσω και θα τα μαγειρέψω όπως επιθυμεί ο αγοραστής σε μέρος που θα υποδείξει».

Λίγες ημέρες μετά τα 22α γενέθλιά του, ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης των γεννητικών οργάνων και στη συνέχεια τα μοίρασε σε πέντε ενδιαφερόμενους, γαρνιρισμένα με μανιτάρια και μαϊντανό.

Στις 13 Απριλίου οι πέντε από τους έξι ενδιαφερόμενους που είχαν πληρώσει 250 δολάρια για το πιάτο, κάθισαν στο τραπέζι και γευμάτισαν. Ο έκτος δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Την επόμενη ημέρα, ένας από τους διοργανωτές ανέβαζε στο διαδίκτυο blog- που στη συνέχεια διαγράφηκε- με φωτογραφίες από το δείπνο. Στις εικόνες φαίνονταν δεκάδες άτομα που πήγαν στην εκδήλωση μόνο για να δουν την ασυνήθιστη «συνταγή».

Στους καλεσμένους προσφέρθηκαν πιάτα με βάση το κρέας κροκόδειλου ενώ ο Sugiyama μαγείρεψε τα «ξεχωριστά» πιάτα.

Η είδηση έχει προκαλέσει διαφορετικές αντιδράσεις στην Ιαπωνία με κάποιους να δείχνουν ενδιαφέρον και άλλους να διατυπώνουν την αντίθεσή τους. Πάντως οι ιαπωνικές αρχές είπαν πως όλα έγιναν νόμιμα καθώς δεν υπάρχει στη χώρα νόμος κατά του κανιβαλισμού.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!