Έξι επιχρυσωμένα ψητά βρέφη βρήκαν τελωνειακοί σε βαλίτσα!

Ένας 28χρονος Βρετανός συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μπανγκόγκ, όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν στην βαλίτσα του έξι βρέφη (ηλικίας από 2-7 μηνών).

Όλα ήταν ψημένα, ενώ τα περισσότερα ήταν τυλιγμένα με φύλα χρυσού. Ο δράστης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μόλις ενός έτους.

Σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Ταιλανζέδικης αστυνομίας στους New York Daily News, τα ψητά βρέφη αποτελούν μέρος μιας διαδεδομένης τελετής μαύρης μαγείας με τίτλο Kuman Thong (που σημαίνει χρυσό παιδί στα ταϊλανδέζικα) η οποία φέρνει καλή τύχη στον κάτοχο των πτωμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης Τσοου Χοκ Κουεν είχε σκοπό να πουλήσει τα βρέφη στην Ταϊβάν, εκεί που το καθένα θα μπορούσε να του αποφέρει μέχρι και 6.400 δολάρια.Ο λόγος που η ποινή φυλάκισης που αντιμετωπίζει είναι τόσο μικρή, είναι επειδή δεν έχει διαπιστωθεί από που ακριβώς προέρχονται τα πτώματα των βρεφών, με τις έρευνες της αστυνομίας να συνεχίζονται εντατικά.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!