Πουλούσε ανθρώπινο κρέας στην αγορά!

Τουλάχιστον ανατριχιαστική η είδηση που έρχεται από την Κίνα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος ότι κατακρεούργησε ανθρώπους και ύστερα πούλησε το κρέας των πτωμάτων ως κρέας... στρουθοκαμήλου

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στα τέλη Απριλίου έναν 56χρονο ως ύποπτο για τη δολοφονία ενός 19χρονου, μετά από έρευνες ωστόσο φάνηκε πως άλλοι 17 άνθρωποι ίσως έχουν πέσει θύματά του και ίσως τα πτώματά τους... κατέληξαν στην κραταγορά.

"Ο Ζανγκ Γιονγκμίνγκ είναι ένα καννιβαλιστικό τέρας", είπαν κάτοικοι του χωριού του προσθέτοντας ότι είχαν δει πλαστικές σακκούλες να κρέμονται μπροστά από το σπίτι του, από τις οποίες έβλεπαν μερικές φορές να προεξέχουν οστά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ "Στάνταρντ", η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι του ύποπτου "δεκάδες βολβούς ματιών διατηρημένους μέσα σε μπουκάλια οινοπνευματωδών".

Οι ερευνητές βρήκαν επίσης κομμάτια σάρκας, προφανώς ανθρώπινης, κρεμασμένα μέσα στο σπίτι για να ξεραθούν, σύμφωνα με την εφημερίδα.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!