Οι Γερμανοί φοβούνται την εχθρότητα των Ελλήνων και ακυρώνουν τις κρατήσεις

Δύο γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία ανακοίνωσαν σήμερα ότι διαπιστώνουν μια μείωση κατά 30% στις κρατήσεις για την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες για εχθρότητα, εξαιτίας των σκληρών μέτρων λιτότητας που απαιτεί η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε αντάλλαγμα για τη διάσωση της χώρας, καθώς και οι φόβοι των απεργιών, κρατούν τους Γερμανούς, που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα παγκοσμίως σε διακοπές στο εξωτερικό, μακριά από την Ελλάδα.

Η Air Berlin, η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας, και ο τουριστικός όμιλος Rewe ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι κρατήσεις για την Ελλάδα είναι περίπου 30% χαμηλότερες από εκείνες της περασμένης χρονιάς.

"Η Ελλάδα τα πάει πολύ άσχημα, όπως και η Βόρεια Αφρική" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Air Berlin Χάρμουτ Μέχντορν.

Ο επικεφαλής του Rewe Νόρμπερτ Φίμπιγκ, δήλωσε οτι οι Γερμανοί επιλέγουν πλέον να ταξιδεύουν σε άλλα μέρη όπως η Τουρκία, απηχώντας τα σχόλια της εταιρείας Thomas Cook Germany, η οποία έχει δηλώσει ότι η Ισπανία αποδεικνύεται επίσης μια δημοφιλής εναλλακτική λύση.

Άλλοι ταξιδιωτικοί όμιλοι όπως οι TUI AG και η αεροπορική εταιρεία Condor, που συνεργάζεται με τον Thomas Cook Germany, έχουν ήδη ανακοινώσει προσφορές και εκπτώσεις για να προσπαθήσουν να σταματήσουν την πτώση στις κρατήσεις.

parapolitika.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!