Διαβούλευση στην ΕΕ για τις προκλήσεις στον τομέα του θαλάσσιου και παράκτιου τουρισμού

Δημόσια διαβούλευση για τις προκλήσεις και ευκαιρίες στον τομέα του θαλάσσιου και παράκτιου τουρισμού ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η σχετική πρωτοβουλία ανήκει στον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν κ. Αντόνιο Ταγιάνι Επιτρόπου για τη Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα και στην Επιτρόπο για τη Θαλάσσια Πολιτική και την Αλιεία κ. Μαρία Δαμανάκη.

Σήμερα, περίπου 2,36 εκατ. άνθρωποι απασχολούνται στον τομέα του παράκτιου τουρισμού, αντιπροσωπεύοντας το 1,1% της συνολικής απασχόλησης στην ΕΕ. Ο τουρισμός κρουαζιέρας από μόνος του αντιπροσωπεύει ένα ξεχωριστό τμήμα που δημιουργεί άμεσο κύκλο εργασιών 14,5 δισ. ευρώ και περίπου 150.000 θέσεις απασχόλησης.

Αντικείμενο της διαβούλευσης που θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιουλίου είναι η κατάθεση προτάσεων για το πώς θα καταστεί πιο ανταγωνιστικός ο θαλάσσιος και παράκτιος τουρισμός, πως θα αντιμετωπιστούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις και οι κοινωνικο-οικονομικές πτυχές του τουρισμού και με ποιο τρόπο θα έλθουν περισσότερο τουρίστες από τρίτες χώρες για να επισκεφθούν την Ευρώπη.

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα ενσωματωθούν σε μια γενική επισκόπηση των συστάσεων και των πρωτοβουλιών εκείνων που θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν και να προωθηθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΝΕΑ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!