Χτυπήθηκε από κεραυνό το αεροσκάφος του Ολάντ!

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο Βερολίνο, για την πρώτη του συνάντηση με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

Ως συνέπεια, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Παρίσι και να επιβιβαστεί σε νέο αεροπλάνο για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη του συνάντηση.

Υπενθυμίζεται πως λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με την Άγκελα Μέρκελ, ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, έκανε την εξής δήλωση στο κανάλι TF1:

«Ανεβαίνω στο αεροπλάνο για να συναντήσω την Γερμανίδα Καγκελάριο σκοπεύοντας να της πω αυτό που σκέφτομαι, για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Να συζητήσω μαζί της για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να βρούμε από κοινού λύσεις, ώστε να μην θεωρείται η λιτότητα ως κάτι μοιραίο, για να επιστρέψει η ανάπτυξη και για να δείξουμε μεγαλύτερη αλληλεγγύη στην ανησυχία που μας δημιουργεί η κατάσταση στην Ελλάδα».

Το γεγονός ότι επισκέπτεται την Γερμανίδα Καγκελάριο την ίδια μέρα της ορκωμοσίας του, ερμηνεύεται από τους πολιτικούς και οικονομικούς αναλυτές ως ενδεικτικό «του επείγοντος» με το οποίο αξιολογεί την κατάσταση στην Ευρώπη.

imerisia.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!