ΤΑ «ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ! ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΡΟΖ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ!

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με την εξάρθρωση ροζ κυκλώματος με όμορφα κορίτσια, τα οποία αποσπούσαν στρατιωτικά μυστικά από τους αξιωματικούς πελάτες τους! Ήδη η τουρκική αστυνομία συνέλαβε 29 άτομα, ανάμεσα τους 9 εν ενεργεία αξιωματικούς και διενεργεί έρευνες για το μέγεθος του κυκλώματος και τα κρατικά μυστικά που απέσπασαν οι κοπέλες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το κύκλωμα λειτουργούσε με τον εξής τρόπο. Τα κορίτσια προσέλκυαν αξιωματικούς και βρίσκονταν μαζί τους έναντι κάποιας αμοιβής. Μόνο που τη συνεύρεση την κατέγραφαν σε κάμερες. Αργότερα, με το βιντεοσκοπημένο υλικό απειλούσαν το θύμα ζητώντας του ή να τους φέρει σε επαφή με ανώτερο αξιωματικό για να τον παγιδεύσουν, ή του ζητούσαν συγκεκριμένες στρατιωτικές πληροφορίες, τις οποίες πωλούσαν έναντι αμοιβής σε αγνώστους.

Εδώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκουν τη χώρα μας, καθώς θεωρούν πιθανό τα... κορίτσια να κατασκόπευαν και υπέρ της Ελλάδας. Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των μελών του κυκλώματος βρέθηκαν πολλά στρατιωτικά ντοκουμέντα, διευθύνσεις, τηλέφωνα της στρατιωτικής ηγεσίας και άλλα στοιχεία τα οποία δεν ανακοινώνονται.

- http://www.makeleio.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!