Ο Τζακ ο αντεροβγάλτης ήταν… γυναίκα;

Όλα όσα γνωρίζαμε για τον πιο «διάσημο» δολοφόνο της Βρετανίας αλλάζει το βιβλίο του 62χρονου John Morris, ο οποίος υποστηρίζει πως ο διαβόητος Τζακ ο αντεροβγάλτης ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα.

Σύμφωνα με τον Morris η Lizzie Williams ήταν το «τέρας» της περιοχής Whitechapel, η οποία σκότωνε τα θύματά της επειδή η ίδια δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, αφαιρώντας τις μήτρες τους...

Η Lizzie ήταν σύζυγος του Sir John Williams, ο οποίος επίσης είχε θεωρηθεί βασικός ύποπτος από πολλούς ειδικούς.

Ο Morris επιχειρηματολογεί επισημαίνοντας πως κανένα από τα θύματα του δολοφόνου δεν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και πως υπήρξαν σημάδια πως ο δράστης ήταν γυναίκα αλλά αγνοήθηκαν επειδή η κυρίαρχη άποψη ήταν πως πρόκειται για άνδρα.

Το βιβλίο «Jack The Ripper: The Hand Of A Woman» γράφτηκε από τον John Morris και τον πατέρα του Byron, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Οι δύο άνδρες έψαξαν χιλιάδες ιατρικά και νομικά έγγραφα για να στηρίξουν την υπόθεσή τους πως δολοφόνος ήταν η Lizzie.

Ωστόσο εκείνοι που ασχολούνται με την υπόθεση δεν υποδέχθηκαν με θέρμη την άποψη αυτή.
Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης «χτύπησε» πέντε φορές το 1888 σκοτώνοντας εκδιδόμενες γυναίκες. Σε τρία από τα θύματα η μήτρα είχε αφαιρεθεί.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!